Jag blir så trött

Ärligt talat, ibland undrar jag om INGEN i denna världen, någonsin har ÄLSKAT någon. På riktigt. Sådär så att man knappt kan vara utan den människan i mer än någon minut. Tänker på den människan 24/7, saknar den när den inte är närvarande. Älskar människan så mycket att man blir blind, och knäpp. Gör saker man kanske aldrig skulle gjort, eller ställt upp på, för någon annan. Och hur sårad man än blir av denna människan, så kan man ändå inte förmå sig, att lämna den. Eller sluta älska den. Lever på hoppet om att den skall ändra sig, och göra en förbättring. Har ingen någonsin känt så????
För just nu hör jag, av olika människor: Men älskar du verkligen honom fortfarande, efter allt han gjort. Och hur kan du göra det, det förstår jag inte.
Men HALLÅÅÅÅ. Jag kan inte styra över mina känslor. Jag kan inte bara stänga av när det behövs. Om någon kan det, så anser iallafall inte jag att det är äkta kärlek.
Jag förstår mig verkligen inte på folk.
Och folk förstår tydligen inte mycket dom heller.
Jag blir så trött......
Jag mår skit, och detta är vad jag får.
Det gör så jävla ont, och allt jag vill är att få den smärtan att försvinna. Men det går inte.
Så ni som tycker att det borde vara så jävla lätt att släppa. Kan ni vara så vänliga och förklara för mig HUR jag bara skall "släppa" mina känslor, och kasta dom i sopptunnan, eller nått. För att sedan vara av med dom förevigt. Jag skulle verkligen vilja ha ett bra/vettigt svar på den frågan.
Och om ni ursäktar mig så kall jag nu gå ut och röka ihjäl mig. För det är det enda jag kan göra i min ENSAMHET här hemma.

Saknad av

Jag saknar dig redan så mycket, så jag håller på att gå under. Det var inte så här det skulle bli. Jag saknar den D jag blev så head over heels kär i. Den D som hade så många framtidsplaner, drömmar. Han som verkligen fick mig att KÄNNA kärleken, som sprudlade. För första gången i mitt liv. Jag saknar den D som var företagsam, och ville göra saker, vi kunde gå runt på stan, och bara chilla. Gå på museum, ta en glass någonstans, hitta en loppis, som vi kollade upp. Den D som bara kunde se på mig, och jag såg och kände hur mycket han brydde sig. Som utan någon som helst anledning kunde komma fram och krama mig, hålla om mig i flera minuter.
Jag saknar den D som jag hade så många framtidsplaner med.
Men någonting hände, någonting gick väldigt snett. Plötsligt kände jag mig åtsidosatt, bortkastad, helt oviktig. Att du bryr dig om Mysan har jag aldrig tvivlat på. Du sa alltid att hon kommer först. Men jag anser att alla familjemedlemmarna bör komma på samma plats. Vi delade tydligen inte den åsikten. Som med så mycket annat. Jag anser fortfarande att olikheter inte nödvändigtvis behöver vara ett hinder. Men du ansåg tydligen att det var ett av de större hindren.
Du förändrades så enormt, från en D som jag såg upp till, älskade av hela mitt hjärta, önskade all lycka, och ville ge allt till. Till en helt annan människa, som jag inte trodde i min vildaste fantasi kunde leva i den så från början omtänksamma, kärleksfulla själen. Plötsligt var allt tvärtom, varken omtänksam, eller kärleksfull. Plötsligt kändes det som att allt bara handlade om dig. Det var som att jag försvann, inte längre existerade i ditt liv. Att jag bara blev en börda, som var i vägen för det liv du verkligen ville ha. Och det kändes som att du verkligen gjorde allt, för att såra mig.
Ändå kan jag inte sluta älska dig. Jag kan inte sluta önska och hoppas på att du kan förändras. Det känns som att jag ville detta så mycket mer. Och hoppades och önskade att det skulle bli som du lovat för tre år sedan. Att du skulle gå tillbaka och bli den D jag föll för, som jag älskar av hela mitt hjärta. Men den D har jag inte sett på över ett års tid. Om man ändå kunde vrida tillbaka tiden, men behålla de bra sakerna. Så skulle jag vrida tillbaka tiden till när allting fortfarande var fantastiskt, då kärleken sprudlade, och lyckan var total. Fast jag skulle ta med My till den tiden. Hon skulle inte bli ogjord.
Om det bara kunde finnas en on/off knapp för känslor.  Och jag saknar min älskade lilla mysegris så jag nästan går sönder.

What am I supposed to say

What am I supposed to say?
When I´m all choked up, and you´re ok…
What am I supposed to say?
When I´m all choked up, and you´re ok…

Katastrof

Jag känner mig så jävla lurad. När jag flyttade hit, påbörjade jag en ny era. Ett nytt kapitel i mitt liv. Ett kapitel som skulle bli, fantastiskt, underbart. Och jag kände mig lycklig, och förväntansfull, över alla bra saker som skulle hända. Över det fantastiska livet jag skulle få leva med dom jag älskade mest. Men allt gick bara mer och mer utför, och slutade i katastrof.
Nu, vill jag inget hellre än att flytta härifrån..... Alla kärlek, alla dessa känslor, hopp och drömmar är för evigt krossade.
Och återigen undrar jag hur i helvete jag skall lyckas ta mig igenom det här.
Fan... Jag vill bara härifrån.....

En idiotdag

Det är en värdelsöst kass dag. Ett värdelöst kasst liv just nu. Ja just det, så är det den 17 oktober. En av de största idioternas födelsedag.... Kan inte folk bara gå och dö, så jag slipper bry mig.

På repeat


För er som kanske undrar och funderar

Och för er som är mina vänner på facebook, som har sett mina statusar, och kanske även läser min blogg. Anledningen till att jag har varit på rockbaren mer än vanligt den senaste tiden. Är, för att jag behöver umgänget, folket, någon att hänga/prata med. För det är nämligen något jag inte får i mitt förhållande. Så det handlar inte om att jag vill festa och supa var och varannan helg. Utan enbart för att få någon form av socialt umgänge.(Och komma utanför vf, och dessa betongväggar, som snart/nästan ger mig panikångest.)  Något jag tyvärr inte får/har med min sk pojkvän. Hade jag haft det, så hade jag inte behövt åka in dit, mer än någon enstaka gång för att kanske festa till det lite. Jag anser nämligen inte att man måste isolera sig totalt från omvärlden, och dumpa allt vad vänner och socialt umgänge heter bara för att man skaffar barn. Sen vet jag inte vad ni har för åsikter om det. Ni får tycka vad ni vill. Men det är min personliga åsikt, från mitt liv sett iallafall :) Inget illa om er som anser något annat.
Så ligger det till iallafall.
Nu vet ni det.

Jag är så jävla trött på den här skiten

Jag vill bara skrika, jag mår så jävla dåligt. Jag lever i ett förhållande som inte ger ett skit, mer än lögner, svek, otrohet och spykisk mobbing. I tre års tid, har jag fått höra att han skall skaffa sig ett jobb, att han kommer bli mer aktiv, att vi skall göra mer saker ihop. Och fram till för ett tag sedan, så trodde jag faktiskt på honom.  Nu tre år senare består vårat "förhållande" av egoism, lögner, svek, gnäll och utbrott som jag anser bara finns hos psykopater.
Ingenting händer, ingenting blir bättre. Och gnället om hur jävla synd det är om honom, går mig inte bara på nerverna, utan får mig att vilja krypa ur mitt eget skin, göra mig själv döv. Jag är så JÄVLA trött på det här. Vill bara skrika, få ur mig alla känslor. Tanken att hoppa från ballkongen har inte bara slagit mig EN gång. Han visar ingen som helst respekt. Och skiter tydligen fullständigt i hur illa han gör mig. För någon ånger finns inte där. Jävligt mycket snack, i en icke existerande verkstad.
Jag tror att jag har berättat om min farsa någon gång. Tja, jag kan ju säga, att bortsett från det konstanta supandet, som min farsa håller på med, så skulle dom kunna vara tvillingar i sättet att behandla dom de påstår sig älska, och det egotrippade tänkandet.
Jag ORKAR fan inte mer...... Jag HATAR detta, jag verkligen HATAR DET!!!

Feeeel fel fel fel

Varför kommer alla utgifter vid fel tidpunkt? Hade många räkningar denna månaden. Till att börja med. Sen fick jag hem två kallelser, en från tandläkaren, och en från hjärtläkaren. Jag visste att tandläkaren skulle gå på runt en tusenlapp. Och läkarbesöket skulle gå på minst trehundra. Insåg lite snabbt att det inte skulle gå ihop. Och fick bytt tid hos hjärtläkaren, för jag tyckte den var minst viktig. Och det gick ju bra. Som tur var. När jag går till tandläkaren, måste jag ta en pencilinkur för eventuella ingrepp. Bl.a när han tar tandsten, vilket är det vanligaste. Detta måste jag göra, för att jag får inte blöda i munnen p.g.a mitt hjärtfel. (Lång och krånglig historia) I vilket fall. Åkte iväg till tandläkaren, och kom precis i tid, på minuten. När jag inser att jag glömt hämta ut/ta pencilinet. Så jävla typiskt. Men det fick gå ändå. Han putsade lite, tog lite tandsten. Och sedan var det klart. Och jag blödde inte någonting. För ovanlighetens skull :) Detta tog kanske en halvtimme max. Och vips så hade jag en liten lapp i handen, med niohundra kronor för inbetalning. Jahopp. Jävla krångel och vel hela tiden.
Efter tandläkaren gick jag en sväng i affärer och kollade på kalendrar för 2012. Fanns inte så mycket kul. Hoppas det kommer mer närmare nyår. Sen smet jag in en stund på Rockbaren, tog en cola, och tjötade lite med personalen där. Trevlig liten avstickare :)
Var hemma runt sjutiden. Har kollat lite på tv, det nya programmet pengarna på bordet var lite kul. Dock en jävligt jobbig brud som var med. Totalt obeslutsam. Sjuukt irriterande människa. Men programmet i sig verkar roligt.
Nu skall jag nog snart gå och lägga mig. Jobb som vanligt imon :)
Tjing tjing

RSS 2.0