Öppna Förskolan

Idag var lilla familjen på öppna förskolan, det var nog spännande för lilltjejen. Men när det var dags för att sitta i en ring, och leka sånglekar var hon väl så där lagom intresserad. Ville inte sitta still, utan ville hellre vara uppe och promenera runt i lokalen. Kan vara så att hon har fått det från sin mor. Jag var tydligen inte heller den som satt still eller gjorde som jag blev tillsagd när jag var liten :) Sprang hellre runt och gjorde allt annat förutom just det man skulle göra :) Annars gick det riktigt bra. Men hon verkade inte så där jätte intresserad av de andra barnen, utan körde sin egen grej. Vilket ju kan vara bra, en självständig liten krabat redan från början. Men det hade ju varit bra om hon integrerade med de andra barnen också. Men men, det kommer väl. Det verkade vara ett riktigt bra ställe, med bra personal och trevligt på alla sätt.

Hittade blå remsor, som var roliga :)

Gjorde hand och fotavtryck :)

Åkte lite rutchkana med mammas hjälp :)

Lite spännande var det nog ändå :)

Dom hade även försäljning av barnkläder på förskolan, för bra priser. Hittade en ny adidas mysdräkt, i rätt storlek eftersom den gamla börjar bli liten.

Och ett par vinter stövlar, hela kalaset för en knapp hundralapp. Inte alls fel :)

Så det har helt enkelt varit en bra dag. Trodde att My skulle vara trött och somna tidigt efter en dag med MÅNGA nya intryck. Men inte då. Halv tio är klockan, och hon är fortfarande vaken, och pigg som en mört. Dock något gnällig :)

Tror jag har nämnt det tidigare, att My har börjat gå, hon tog sina första steg den 2:a Januari. Och nu går det undan värre. Nu går hon mer eller mindre helt själv. Men hon är lite osäker fortfarande och vill gärna hålla i ett finger eller två. Men hon kan om hon vill. Det kanske kommer ett filmklipp senare. Om jag lyckas få upp det på bloggen ;)

Tills nästa gång, får ni ha det så trevligt.

Över

Ja, nu är den underbara julen över. Den var himla mysig. Och ganska lugn måste jag säga. Nyårsafton var däremot ganska tråkig. Men en positiv sak var att här i vf smälls det minsann raketer så det står härliga till. Vi har utsikt från två håll, så man kunde välja vilken sida man ville stå och titta på. Sen bor vi så högt upp också. Så man såg fyrverkerierna riktigt bra. Och fint var det. Mysan somnade precis innan tolvslaget. Vilket var skönt. Så jag och älsklingen stod i fönsterna och tittade. Och skålade i lite jordgubbschampagne :) Det nya året känns hittills bra. Trodde en stund att all snön skulle smälta bort, då det var plusgrader härom dagen. Men inte då. Någon dag senare kom det ny snö. *knorr* Jag blev inte så lycklig. Längtar något enormt till våren och sommaren nu :)

Idag kom mina filmer, tjohoo :) Hade beställt alla tre twilight filmerna. Och idag kom dom :) Två av dom var dessutom special edition upplagor, med mer extra material bland annat. Hi hi :)
Så nu vet jag vad jag skall göra ikväll. När man och barn har gått och lagt sig :)

Förövrigt så har min lilla älskling blivit tio månader, och tagit sina första steg utan att hålla i sig i något. Min duktiga lilla tjej. Man blir bara mer och mer kär i den lilla skrutten. Så underbar som hon är :) Och det är bara två månader kvar tills hon blir ett helt år :) Tiden går verkligen snabbt när man har barn. Men det är så fantastiskt roligt och mysigt.

Det var allt för denna gången :)

God fortsättning på er. Hoppas 2011 blir ett toppen år :)





RSS 2.0