Lite nytt

Jahopp, det var ett tag sedan jag skrev nu. Har inte haft så mycket att berätta om. Antar att det kommer hända lite mer nu till våren och sommaren. Vintern är ju ganska tråkig på det sättet att man inte kan göra så mycket aktiviteter. Men men, som sagt går det ju åt bättre och varmare tider nu :)

Jag skall äntligen få fixat mitt sovrum, det vill säga tapetsera om, med en himla snygg tapet. :) Jag och min mamma, var ute härom dagen och kollade tapeter, och skall iväg till en affär till imon och se vad dom kan tänkas ha innan jag bestämmer mig :)
Sen har jag fått köpt ett av mina två sängbord, och blev oerhört nöjd med det.

Idag var jag ute och promenixade en stund på torget med Lisa och thomas, och deras dotter Embla. Och när vi gick runt i butikerna, råkade jag hitta två par skor till My som jag köpte.


Dom var ganska billiga, man fick två par, för 250kr typ. Och det tyckte jag var överkomligt. Dom var något större än hennes fötter, så dom kommer bli perfekta nu till våren. Men hon kunde ändå springa runt med dom. Och personligen tyckte jag att hon blev jättetuff med dom på :)
Ena paret :)

Och andra paret :)
Hon verkade också nöjd med mammas inköp :)

Det var lite uppdatering. Kanske skriver mer senare. Om jag kommer på nått :)

RSS 2.0