Crap

Det här känns ta mig fan dödsdömt.

Midsommarafton

Ja, midsommar var det. Och sommarvädret lyser med sin frånvaro. Blåsigt, grått, och kallt är det i Götet iallafall. Vi skall till slottskogen och dansa kring midsommarstången. Eller ja, My skall få dansa, om hon nu tycker det verkar roligt. Det märker vi. Jag är inte så mycket för midsommar. Jag tyckte det var roligt när jag var liten. Men nu känns det som att det bara är en dag i mängden. Den enda högtiden jag bryr mig om är julen. Jag ÄLSKAR julen. Den e mysig just för att det pyntas, och spelas mysig musik. Och det är granar och tomtar och lampor överallt i stan. Hela stan lyser upp på julen. Blir mysigare, och harmonisk.
Men midsommar, vad händer då. Man slänger upp en hafsigt piffad stång, och dansar runt den. Men mest är det bara en massa amatörer ute, som använder dagen som en ursäkt för att supa skallen av sig. Och bete sig därefter. Nej, inget jag tycker är så mycket att fira. Men när man har en liten tjej, som skall underhållas på dagarna, så får man så snällt bita i det sura äpplet, och åka in till stan och leka små grodorna :) Johanna följer också med, hon kanske är mer pepp på att hoppa runt stången, än vad vi e. He he
Sen bär det iallafall av hem igen. För middag, ingen sån där maffig midsommar middag. Korv med bröd blir det nog, snabbt och enkelt :) Sen hoppas jag på att vi kan ha en lugn kväll här hemma. Spela lite spel och chilla. Kankse kolla på någon film senare.
Kan kanske till och med bli lite mysigt. Jag får hoppas på det bästa :)
Önskar er en trevlig midsommar där ute. Och hoppas ni som inte bor i göteborg har ett tevligare midsommarväder :)

Gott och blandat

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera min blogg. Men grejen är den att det händer inte mycket i mitt liv just nu. Och det lilla som har hänt kan jag räkna upp på en hand. Jag har varit ute några gånger på rockbaren, med bästa vännen Johanna. Det har varit trevligt. Sen är jag förstås ute med My nästan varje dag. Och leker i parker, eller bara promenerar runt. Men det är ungefär så dagarna ser ut. Nu under sommaren har jag lite grejer planerade. Den 24:e Juli skall jag på Roxette med Johanna. Det skall bli rikitgt roligt. Har varit på roxette en gång innan för typ tio år sedan eller nått. Och den gången var det en bra koncert. Denna gången skall dom spela på slottskogsvallen tror jag. Så hoppas på bra väder eftersom det är utomhus. För någon, eller några veckor sedan var jag på Patrick Isaksson på Liseberg. Det var så himla bra. Fick upp ögonen för hans låtar lite mer än jag fått innan. Så det var kul. Sen har jag ju varit på bröllop också. Eller mest på bröllopsfesten, för två av mina tjejpolare. Himla fint minsann.
Sen har jag inplanerat på sommarschemat att åka till skara sommarland, som har blivit en ny tradition, minst en gång per  sommar, sen två år tillbaka. I Augusti skall jag åka till Barcelona med mamma. Visserligen bara i fyra dagar. Men det skall bli fantastiskt roligt. Och med tanke på hur sommarvädret i göteborg ser ut att bli, så känns det extra bra att veta att jag skall till solen och värmen snart :) Och när jag kommer hem därifrån, så skall jag ner till Lenny i båstad, över en helg. På hennes ranchfestival. Så sommaren är ganska bra planerad måste jag säga.
Det var ungefär det som hänt här. Skall uppdatera med lite bilder senare. Får se vad jag kan hitta att lägga upp :)

RSS 2.0