Dan´ före dopparedan

Japp idag är det dan före dopparedan! Och jag har köpt de sista julklapparna. Jag är så himla nöjd med mina julklappsval :) Hi hi. Skulle gått på jul Liseberg idag. Men det blev inte av. Var där en stund igår. Men då blev det inget spelande, och inga äppleklubbor. Och idag tyckte dom ena jag skulle gå med att det var för kallt. Och dom andra bangade. Så inget riktigt jullisebergs besök för mig i år :( Tråkigt.
Men under granen här hemma är det iallafall fullt med julklappar. Världens bästa Johanna kom på besök igår och lämnade två klappar. En till My och en till mig och Daniel. Så himla gulligt. Och hon är inte så jätte julig av sig. Men ändå hade hon ansträngt sig för att hitta klappar till oss. Blir spännande att se vad hon har hittat på :)
Ikväll skall vi titta på bingolottos uppesittarkväll. Skall väl påpeka att jag ALDRIG kollar på bingolotto annars. Men nu är det jul, och specialkväll. Och då kan man spela bingolotto :)
Så här ser våran gran ut med klappar under :)
Hoppas ni går en härlig julafton!
GOD JUL PÅ ER!! ♥

Twilight

Igår började jag titta på den första av de väldigt omtalade twilight filmerna. Jag har varit väldigt skeptisk till dem hela tiden. Jag blir lätt det när det blir så stor hysteri över en film. Det var likadant med dessa eviga sagan om ringen filmerna. Många jag då umgicks med var helt till sig av dessa filmerna. Campade utanför biograferna för att få biljetter till den allra första föreställningen, och grejer. Jag hade på allvar redan tröttnat på sagan om ringen innan jag ens hade sett den. Pga just all hysteri. Men jag såg den första, på bio. Och jag blev faktiskt inte alls imponerad. Visst jag måste erkänna att landskapet är fantastiskt vackert. Om jag inte tar helt fel nu, så skall dom väl vara inspelade på Nya Zeeland. Så där får dom ett stort plus. Men för övrigt, handling och karaktärerna tröttnade jag ganska fort på. Jag har sett första filmen, och halva andra filmen. Men det var verkligen inget för mig. Harry Potter blev ju också VÄLDIGT omtalad när den kom. Och där tyckte jag faktiskt att den första filmen var lite mysig, och gullig. Men inte så mycket mer än så. Nu har jag sett delar av de andra filmerna på tv. Och jag tröttnade faktiskt på det konceptet också ganska fort. Men men, tillbaka till twilight filmerna. Så jag kollade iallafall på den första filmen. Och jag blev faktiskt helt såld. Den var både mysig, spännande och storyn är helt fantastisk. Så när den var slut, satte jag genast på den andra delen. Och tittade igenom den också. Så ikväll skall jag titta på den tredje delen. Jag måste erkänna, jag hade fel om dessa filmer. Dom ÄR bra, riktigt bra dessutom. Jag är helt hooked på twilight :) Så jag funderar faktiskt på att köpa alla tre filmerna. Man kanske kan hitta någon box, med alla tre filmerna.
I vilket fall, för er som inte sett dom, och gillar vampyrfilmer SE DOM! :)



Det var allt jag hade att berätta, och rekommendera för denna gången :)
Tjim tjim!

Åka pulka

Igår var vi och köpte en pulka till My. Idag har vi varit ute med pulkan. Så My har idag varit ute och åkt pulka för första gången i sitt liv :) Tog en liten promenad runt området, och My verkade trivas med att sitta där och åka runt med oss :) Vi satte henne i snön en stund för att se vad hon skulle hitta på, men hon satt mest där och tittade på snön, och tittade runt omkring sig. Ungefär som om hon var fascinerad av allt det vita fluffet som låg omkring henne. Det var en kall men trevlig promenad.

Slappis My i pulkan :)

Sitter i snön

börjar bli en tröttis tjej

Tillbaka i pulkan för hemgång och mat :) Tog en sväng förbi farmor också, som kom ner och hälsade
Men innan hon blev trött, så satt hon och tittade runt omkring sig. Kan ju tänka mig att det är lite skillnad att sitta i en pulka, och se allting, än att sitta i vagnen och ha skymd sikt :)

Väl hemma blev det lunch, och lite mys i soffan. Nu är det snart middagsdags.

Så här fint ser det ut från min balkong.

Vinterlandet Göteborg
Jag måste faktiskt medge att även om jag inte är något fan av vinter snö och kyla. Så är det faktiskt riktigt fint att titta på när det lägger sig så här över stan :) Eller vackert kanske man skulle säga :)
Nu skkall jag ta mig en cigg, sen skall jag sätta mig i soffan och gosa med min lillskrutta.

Tjing tjing!

Så här mysigt blev det efter julpiff :)

Vardagsrummet :)  Man ser det inte så väl, men mellan blommorna, och under ljusstakarna står det små tomtar :)
Köket.
Nu skall det bara in en gran i vardagsrummet. Men den kommer senare :)

Första December, kvällsaktiviteter, Mysan och jobb :)

Idag är det första December, och bara 23 dagar kvar till julafton. Vi har två adventskalendrar, en choklad, och en radio/tv. Mysan ville ha dom tror jag, så vi har öppnat tre luckor idag. :) Jag kom precis på att idag har jag bott i min nya lägenhet i en månad. Det roliga är att det känns som att jag har bott här hela tiden. Det kanske kan bero på att jag trivs så otroligt bra här. Idag får vi julgardiner som skall hängas upp i köket. Mys farmor är så snäll, och köper dom till oss. :) Och om tre dagar är det julmys här hemma. Så jag skall väl ner och köpa glögg och pepparkakor i dag eller imon. Så har jag det klart.
Igår kväll var jag med mamma, Larsa, och plastsyster nere på Kappahl, mammas jobb hade nån sorts grej där, med rabatter, och lottdragningar. Jag vann en pläd :) Jag som annars inte brukar vinna någonting. Dom bjöd på glögg, och pepparkakor, och skumtomtar. Nom nom :) Snälla mamman köpte ett par tofflor till mig, jättegosiga. Rosa, med grå/vit melerad (eller vad det heter) fluffig insida. Dom är helt underbart mysiga, och varma :)
Nu sitter My bredvid mig i sin stol, och suger på en klementin klyfta. Det är första gången hon får smaka på det, och hon verkar nöjd :) Hon är nio månader på dagen idag, stora tjejen. Jösses, tiden går verkligen jättefort. Bara tre månader kvar tills hon är ett år. My god, jag kommer ihåg när hon kom, det lilla knyttet som låg i min famn och tittade storögt på mig. Hon undrade säkert vem f..n jag var, och varför hon inte fick mysa i den varma magen längre. Det var ju fullt med snö och svinkallt när hon kom. Kan tänka mig att det blev en chockartad upplevelse att komma ut till minusgrader, när man haft det varmt och gott i nio månader :)
Nu har Mys farmor varit här med gardinerna, och dom är nu upphängda. Så himla fina var dom. Det blev verkligen jättebra här i köket. Nu skall jag ta en cigg på balkongen. Sen skall jag ta en dusch, och klä på mig inför dagens JOBB. Jag skall nämligen jobba några timmar :) Håll tummarna för mig. För det är inget jobb som faller sig naturligt för mig :)
Tjipp och hej!

RSS 2.0