Födelsedagskalas

På tisdag fyller min lilla älsklings Mysa ett år. Så idag har vi haft kalas för fulla muggar. Mormor, plastmorfar, och gammelmorfar kom vid tolvtiden. Med fina presenter, bl.a en ny vagn med åkpåse som inte hörde till från början, som jag var med mamma och kollade ut för ett tag sedan. Och en ny häftig jacka, och lite andra kläder. Alltihop var mycket fina grejer. Runt ett tiden började resten av gästerna ramla in. De flesta med egna barn, så man kan verkligen säga att det var ett barnkalas :) Här kommer lite bilder på alla fina presenterna som lillan fick :)
En av de fina tårtorna som pappa Daniel gjorde

Lite fina kläder :)

ännu mer fina kläder :)

en häftig pyamas och bra att ha bodies

Världens snyggaste vagn :) Enligt mig då :)

Med världens gosigaste JÄTTErosa åkpåse till :)
Här var lite av det hon fick. Sen var det lite böcker, skivor och annat smått och gott.

Det har verkligen varit fullt ös här hela dagen. Men väldigt trevligt.
Så nu hoppas jag att Mysan somnar snart, så jag kan sätta mig i soffan i lugn och ro, och kanske mysa lite med min karl. Om han nu har lust :)

Önskar er en fortsatt trevlig kväll <3




Saker och ting

Det var ett tag sedan jag skrev nu. Märker att det går ett tag mellan gångerna. Men det blir lätt så, när det inte händer så mycket saker i ens vardag. Jag har börjat simma, så nu försöker jag simma minst tre gånger i veckan. Var och simmade i förmiddags. Det är en väldigt avkopplande, rolig, och skön aktivitet faktiskt. Sen satt jag i bastun en stund efteråt och gottade mig :) Försöker få bort  magen från graviditeten som envisas med att vara kvar. Och det känns redan som att det görs framsteg inför beach 2011 :) Nu när jag kom hem, så gav jag Mysan mat, varav hon däckade mer eller mindre direkt efteråt. Och D gick ut för att fota med en polare. Så nu har jag åter igen lite tid för mig själv en stund. Måste säga att det är väldigt skönt, att bara kunna ta det lugnt. Inga farande barn, ingen gubbe som anser att man har hundra miljoner saker att göra. Som att diska, tvätta, städa eller nått annat tråkigt. Det är nämligen så, att det är såna aktiviteter som läggs fram här hemma. Och visst det är klart att det behövs, titt som tätt. Men ibland behöver man göra lite roliga aktiviteter också, för att orka bry sig om de tråkiga.

Vi har varit ute och promenerat litegrann på torget. Och och lite varstans. Rastat Mysan, skulle man kunna kalla det. He he. Hon tycket det är jättekul att springa omkring på torget. Igår var vi på kulturhuset, och knallade. Först inne i biblioteket, där jag lånade två filmer. En kärleksfilm, tror jag det var. Och en film om andra världskriget, som jag har bestämt mig för att försöka se utan att somna. Och lära mig av. Får väl se hur det går :)

Om en vecka och sex dagar fyller min lillskrutta hela 1 år. Stora tjejen. det skall vi fira med kalas. Först kommer min mamma, morfar, och mammas gubbe, och hans dotter. Dom kommer på förmiddagen, sedan runt ett tiden kommer några vänner till mig, som också har barn i samma ålder, ungefär. Och eventuellt några kompisar till D. Så nästa vecka skall vi ut och köpa födelsedags presenter till lillskrutt <3 Och ballonger och tårta :)
Något att se fram emot :)

Här är lillskruttan på äventyr




Nu skall jag ta en cigg, och sen blir det film :)
Önskar er en trevlig Onsdags eftermiddag!



RSS 2.0