Fasader

Jag är i vanliga fall inte en människa som är orolig av mig, jag brukar ses som sprallig och glad. Men den senaste tiden har jag känt mig, nere, orolig, ledsen, och rädd. Och ensam i allting, som händer. Jag vet inte varför, och jag vet inte vad jag skall göra åt det. Jag vill bara må bra igen. Känna lunget hela tiden. Inte bara några timmar, eller nån dag åt gången. Slippa känna den enorma tyngden av sorg inom mig. Som får mig att bara vilja försvinna.
Att hålla masken, lägga upp fasaden, och visa lugn, och trygghet utåt, är inte svårt. Det har jag gjort i hela mitt liv.
Men jag önskar att den fasaden faktiskt var verklig.

2012 m.m

Jag brukar alltid säga, nytt år, nya möjligheter. I år tänker jag inte göra det. För av någon anledning blir året ändå en stor besvikelse. Så jag tänker go with the flow. Och försöka snappa åt mig alla bra möjligheter som kommer i min väg. Och skita i allt annat. 2011 var ett katastrof år. Så det är ingen större idé att göra nån sån där årskrönika. Utan istället se framåt, och hålla tummarna för att 2012 blir ett mickan år.

Idag är en sån där dag, när jag hade velat ha någon att mysa i soffan med, baka nått gott, och bara slappa. Men det får bli mys i soffan med min lilla älskling istället. Funderar på om jag skall köpa en paj, med vaniljsås. Får väl se vad ekonomin säger. Januari månad är ju inte direkt känd för att vara plånbokens månad :) Men nått skall man väl kunna hitta på.

Blir nog inte så mycket utgång, eftersom det är skitväder ute. Och det ser ut som att det är ganska kallt.

well well..
Gott fortsatt 2012 på er där ute :)

RSS 2.0