Julpiff

Idag har det julpiffats här hemma. Ljusstakar har ställts i fönsterna. Bordstabletterna med tomtar och julmotiv ligger på bordet. Och små tomtar av porslin och andra material har plockats fram och pryder nu olika delar av lägenheten. Och så mysigt det blev sen :) Både i vardagsrummet och köket får man en riktigt härlig julkänsla nu. I morgon skall vi iväg och köpa julgardiner till köket. Älsklingen var ute och handlade förut, och kom hem med vörtbröd, klementiner, julmust, och pepparkakor. Så himla gott. En julkalender hade han köpt också :) Så nu sitter jag här i mitt kök, och bara myser av det härliga ljuset som adventsljusstaken ger ifrån sig. Sen skall jag nog ta mig en vörtsmörgås med skinka på, till middagen. Nu skall jag bara sitta här och må bra en stund, fram till maten.
Myyys mys mys!!

Ha det gött därute :)

En stund för mig själv

Ja, det är ju så att när man får barn så har man plötsligt inte så mycket fritid. Men nu gick Daniel ut med My en stund, så nu har jag lite egentid. Inte för att jag vet vad jag skall göra med den direkt. Men att skriva lite kändes som en bra början. I morgon får jag för hoppningsvis madrasserna till min säng. Det är nämligen såhär, att jag har precis flyttat. Har tidigare bott i en etta på 42 kvm. Och när man har en 8 månaders gammal liten tjej, så blir det väääldigt trångt till slut. Så den 30:e Oktober flyttade jag och Mysan till en tvåa, på 62 kvm. Och plötsligt så kändes allt mycket bättre och trevligare. Jag stormtrivs. Men när man flyttar vill man ju få ordning på saker så fort som möjligt. Och jag har mycket kvar att göra. Eller ja, mycket och mycket. När jag tänker efter så har jag faktiskt kommit en bra bit på vägen. Vardagsrummet är så gott som klart. Där skall det bara komma en ny tv bänk, och lite tavlor på väggarna. Möjligtvis ett nytt soffbord, men det får jag se om det behövs.  Men i sovrummet, där skall det målas, fixas gardiner, byggas säng, och möbleras om lite, kom vi fram till idag. Sen skall mattan som för tillfället står på balkongen in. Efter att den piskats, och gjorts ren. Sen skall det köpas nya sängkläder, eftersom jag inte har två lika av ett enda sängklädes sett :) he he. Och nya lakan, som passar till den större storleken madrass. Ja ni hör ju :) Har en del att stå i.

Sen är det snart jul, mitt i alltihop, jag ÄLSKAR verkligen julen. Det är helt klart den bästa högtiden som någonsin hittats på. :) Och snart skall jag ha en liten "julfest" typ. Det är ju ingen julfest på det sättet. Jag har bara bjudit hem lite folk, för glögg och pepparkaks kväll. Så jag har något att se fram emot. Tyvärr så verkar det som att det inte kommer så många. Känns som att hälften av dom typ tio pers jag bjöd, har avböjt. Och några har ännu inte svarat. Så jag hoppas på dem som inte har svarat. Att dom kommer iallafall :) Men innan julmys, skall det fixas julgardiner, ställas fram julpynt och lite sånt. Det är ju faktiskt första advent redan nu på söndag :) För er som inte visste det :) he he. Ja, så till helgen blir det väl julklappsshopping med kompisen Johanna. Myyys mys mys!! Ååå, det skall bli så roligt. Hi hi.

Nu skall jag ta mig något att äta. Bye bye ♥

Mysan

Stod upp utan att hålla i sig första gången den 24 oktober, och går också så länge hon har något att hålla sig i, spjälsängen är en bra plats för det tydligen, hon håller sig i kanten, och knallar runt. Så himla söt. Hon pratar hela tiden, säger dä, översättning där, och dada. Skrattar en massa, och kryper,fort som bara den :)Något som däremot är lite läskigare, är att när hon sitter i barnstolen, tar hon sig upp på fötter och står och håller i ryggstödet, och DET går oerhört fort. Man hinner knappt vända ryggen åt, förrän hon är uppe. En riktig liten busfia. Min älskade lillskrutt!

Jag

Hej alla läsare, jag har precis bytt till denna bloggen. Så nu kommer lite info om mig. Jag är en glad och sprallig tjej, (oftast). Jag har världens mest underbara lilla dotter som är 8 månader och 22 dagar gammal, ganska exakt. Hon heter My, och om jag känner mig själv, så kommer hon antagligen vara topic nr 1. Alltså det jag skriver mest om. Det blir lätt så när man har småbarn, har jag märkt. Men det är ju inte så konstigt, det är ju ett heltidsjobb att vara småbarnsförälder :) Ett kul heltidsjobb, för det mesta iallafall. Sen har jag min karl Daniel som också är högt upp på topiclistan :) Förutom dom, så kommer ni att få läsa om mitt liv i största allmänhet. Ups and downs, roliga händelser, m.m Ni kommer helt enkelt att få komma in i mitt liv lite grand.

Nu skall jag nog sova snart.
God natt på er därute ♥

Ny blogg

Startar en ny blogg nu. Har haft en annan tidigare men tycker att den sidan är så himla jobbig, alltid något som krånglar, är det inte servern, så är den långsam i största allmänhet. Så nu börjar jag på ny kula här istället. Vi får väl se hur det blir :)

RSS 2.0