Inflik till förra inlägget

Glömde ju berätta att My börjar på förskolan imon. Inskolning i upp till två veckor tror jag det var, med start imon :) Stora tjejen, hi hi. Tiden sen hon kom har verkligen gått så otroligt fort. Ett och ett halvt år e hon nu. Bara ett halvår kvar så blir hon två år. Det känns också helt overkligt. Min mormor sa alltid: Michaela du har blivit så stor. Och allt eftersom åren gick fick man höra: "Du  är vuxen nu. Jag kommer ihåg när jag bytte blöja, och matade dig. Och när du lärde dig att gå och prata." Och jag tyckte så klart inte att det var något speciellt med det. Inte förrän nu, när min egen dotter växer så det knakar, och åren plötsligt verkar flyga fram. Nu förstår jag hur mormor måste ha känt det. Man inser nu varför alla säger till mig att ta vara på de här första åren med henne. Och göra "the most of it" För i sinom tid, kommer det vara försent. Och hon kommer kanske inte vilja hänga med sin gamla mamma, och göra saker med mig på samma sätt längre. Herregud va gammal jag känner mig helt plötsligt. Ha ha. Men det är faktiskt så det känns :) Jag vill göra så mycket med henne. Och visa henne saker, och uppleva saker med henne. Jag bara hoppas att jag kommer kunna och hinna göra det innan det blir försent, och hon intresserar sig för annat :)

Världens finaste, mest underbara lillskrutta ♥





Sånt som har hänt :)

Tja, jag vet inte riktigt vart jag skall börja. Inte för att det hänt så där jätte mycket. Men lite grann iallafall. Jag skall äntligen få börja jobba. Eller arbetspröva, som det heter när man varit sjukskriven en längre tid. Och det skall bli helt fantastiskt roligt. Jag fick dessutom den arbetsplatsen jag ville ha. Hos gaturenhållningen. Där jag har haft en praktikplats för en tio år sedan eller nått. Detta ser jag verkligen fram emot. Det skall bli så kul, och skönt att äntligen få något att göra på dagarna igen. Det är nu till att börja med bara tio timmar i veckan. Men men, för hoppningsvis kan man öka dom timmarna hyfsat tidigt. Det som kan vara lite jobbigt i början är nog att jag kommer att börja klockan fem på morgonen. Men jag kommer väl in i det, efter ett tag, som vanligt.

Igår var jag ute med bästa Johannan och hennes kompis.  Först var vi hemma hos Johanna och drack och pratade. Sen bar det av in till götaplatsen, för mustasch konsert. Det var också ganska trevligt. Sen vidare till rockbaren, där jag träffade lite roliga människor som jag inte sett på länge. Men det var GALET mycket folk. Och jag insåg snart att jag verkligen tycker att det är trevligare på rock en vardag, eller söndag. Typ runt sju tiden. När det inte är så mycket folk, och man kan sitta i lugn och ro och ta en dricka, vad man nu dricker. Och prata med folk i hyfsat normal samtalston. Volymen på musiken är bra, och man bara chillar. Då är r.b som bäst. Kan vara jag som börjar bli gammal också ;) he he.

Jag hade en helt fantastisk helg nere hos Lenny också, förra helgen. Det har jag glömt berätta :)

Och om TRE dagar åker jag till Barcelona!!! Wiii :) Härliga underbara sommar får jag då. Och fyra, nästan fem dagars semester! Det skall bli så otroligt roligt och skönt. Jag och Mysan var hemma hos mamman förut idag, och käkade skaldjur, och firade morfars födelsedag. Eller ja, jag åt skaldjur, My åt barnamat på burk :) Då pratade vi lite om vad som skall hinnas med i Barcelona, och vilka affärer man skall spana på när vi kommer ner. Mat som skall testas, sevärdheter man skall åka och titta på. Och en massa annat. Det kommer bli så himla bra! :)

Nu skall jag chilla i soffan. Liten somnade tidigt, så har ganska mycket kväll kvar att njuta av för mig själv :) Kan man ha haft en bättre och trevligare helg? Tja, kan man säkert. Men jag är väldigt nöjd, och glad. Och avslutar den på ett helt ok sätt, med soffhäng framför tv´n :)

Tjing tjing!!

Lantmys och Festival

Imorgon, (eftersom klockan är 00:47 typ) bär det av till sydligare breddgrader. Närmare bestämt till våxtorp. Till världens bästa Lenny. I hela fyra dagar :) Hon bor på en stor gård, mitt ute på landet. Jag kallar den för min oas. För varje gång jag kommer dit så rinner all stress av mig, och lugnet tar över. Det skall bli så otroligt skönt. Lenny har en festival varje år. Och det var från början den jag skulle åka ner för. Men jag åker några dagar tidigare. Så jag kan vara där och umgås lite med bara Lenny, och hennes karl i några dagar innan resten av folket kommer. Och för hoppningsvis, om vädret håller i sig, vistas i solen, och bättra på brännan, medan jag hjälper Lenny med eventuell målning och lackning, eller vad hon kan behöva hjälp med :) Jag har inte varit där på typ två år nu tror jag. Så det är verkligen på tiden. Det har ju varit en hel del att göra de senaste åren, med graviditet, och sen mammarollen. Så det har inte blivit så mycket tid över till så där jättemycket annat. Men nu är lillan snart ett och ett halvt, och då kan man göra lite mer. Utan att behöva oroa sig för mycket över henne. Hon får dock vara hemma med sin pappa den här gången. Men skall försöka åka ner en gång till innan sommaren e slut med henne, så att hon också får lite landet vistelse.
Det skall iallafall bli väldigt skönt, och kul. Och när jag kommer hem därifrån, så är det ungefär två veckor kvar till Barcelona. Niiice!!
Äntligen börjar det hända lite saker. Och närma sig roligheterna för denna sommaren :)
Nu skall jag snart försöka sova.
Tjipp tjipp :)

RSS 2.0